Ønsker du å leie hytte på åremål på Sjusjøen?

Åremål gir muligheten for «egen» hytte uten banklån. Kom og gå når du vil, uten å bestille på forhånd. Åremålsleie kan oppfylle hyttedrømmen – uten at du må arve eller vinne i lotte først. Det er dessuten viktig å være klar over at det er mye mer usikkert å investere i hyttemarkedet enn i boligmarkedet. Det kan derfor lønne seg – rent økonomisk – å leie fremfor å eie.

Vurderer du å leie hytte for et halvt år, slik at du både får med deg deler av sommeren og deler av vinteren, eller du ønsker å leie et år av gangen, ta kontakt for å finne mulige løsninger sammen. Åremålsleie gir deg en fantastisk mulighet til å finne ut om hyttelivet er noe for deg, uten at du trenger å gå i banken og be om lån.

Å leie hytte på åremål på Sjusjøen kan med dagens prisnivå virke kostbart, men samtidig er det en gylden mulighet til å se om hyttelivet er noe for deg, uten å binde opp kapital. Tar man utgangspunkt i at utleier dekker alle kostnader knyttet til snøbrøyting, vedlikehold, strøm, vann, kloakk og eiendomsavgift, vil kanskje ikke regnestykke være så ille.

Dersom du tenker at det å leie hytte på åremål er noe for deg, er Sjusjøen et trygt valg. Sjusjøen regnes som en av Norges fineste hyttedestinasjoner, som gir muligheter for aktiviteter og hyttekos både sommer og vinter.

For langtidsleie (5 mnd. eller mer) ligger prisen på rundt kr. 10.000,- i mnd. Da får du fri tilgang til en hytte med fantastisk beliggenhet og god standard. Og ikke minst; du kan ha dine egne ting stående, noe som gjør at helgeturen blir veldig mye enklere. Ta kontakt på sjusjohytte@gmail.com

Ønsker du å leie hytte på årmål på Sjusjøen, kan denne lille lune hytta med fantastisk beliggenhet ved skiløyper og flotte turstier være et godt alternativ:

Se den på finn.no
eller les mer her.

Langtidsleie eller delt åremål

Ta gjerne kontakt med oss på sjusjohytte@gmail.com for avtale om å leie hytte på åremål, delt åremål eller langtidsleie på Sjusjøen. Vi har en liten hytte som passer godt for 1 til 2 personer med fantastisk beliggenhet og høy standard sentralt på Sjusjøen.