Leie hytte på fjelletAre Simensen

Leie hytte på fjellet

Ønsker du å oppleve ekte norsk natur? Frisk luft, flotte farger, aktiviteter både sommer og vinter, turstier, sykkelveier, langrennsløyper og alpinbakker – mulighetene er endeløse. En slik ferie får man kun i Norge og den norske fjellheimen. I Norge kan du oppleve turer i fint fjellterreng, i blomsterfylte daler, trollskog, skiturer på vidda og fantastiske toppturer.

Ved å holde ferien i Norge kan du spare penger på å slippe flyturen. Da kan du heller unne deg en godt utstyrt hytte med alle fasiliteter og mindre stress. Eller er du en av de som slapper best av i en helt enkel hytte? Det er mange av oss. Da blir livet enkelt, og man kan fokusere på å kun nyte naturen rundt eller flammene i peisen. Vet du det er bevist at peis og flammer senker blodtrykket?

 

Leie hytte

Å leie hytte er en perfekt måte å tilbringe ferien på. Å være på hyttetur er mye mer sosialt enn å bo på hotell. Og har man med barn, kan man enkelt legge de til å sove på kvelden mens man selv kan slappe av, og ikke må sitte på et mørkt hotellrom mens barna sover. Det er også koselig å lage mat sammen, spille spill, sitte foran peisen eller se en god film på tv. Å leie hytte er også mye rimeligere enn hotell. Hytter kan man leie i juli fra 400-500 per person for en uke! Rimeligere overnatting er vanskelig å få om du ikke velger telt.

Hytteferie på fjellet er en populær ferieform for nordmenn.  Derfor er det stor pågang å leie hytte på fjellet i helger, sommerferie, jul og nyttår, vinterferieukene og påsken.  Vi anbefaler at du bestiller hytte på fjellet relativt tidlig for det bruker å bli fullbooket.

 

Hytte til leie Sjusjøen for 2 personer

Hytteutleie på Sjusjøen – moderne hytte for 6 personer til leie Sjusjøen

 

 

Sjusjøen Hytte Vinter